Veelgestelde vragen

Vind snel het antwoord op je vraag

1. Lessen

Je ontvangt per mail een e-voucher voor vrij skiën. Het is niet mogelijk de les in te halen.

Het is noodzakelijk je dochter/zoon in te schrijven voor de eigen leeftijdscategorie en niveau zodat we de kwaliteit van onze lessen kunnen behouden. Hierop kunnen we helaas geen uitzonderingen maken.

Dit is niet mogelijk. Je dient te kiezen tussen skiën of snowboarden.

Privéles wordt op basis van 1 persoon geboekt. Nadat je de datum en tijd geselecteerd hebt kun je tot 9 extra personen toevoegen. Aan een privéles kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Indien je geen beschikbaarheid meer ziet voor de gewenste les is deze helaas niet meer beschikbaar. Je mag ons uiteraard altijd een e-mail sturen om te kijken of we nog een mogelijkheid kunnen bieden. Let op! Je kunt tot 6 weken vooruit boeken, datums na deze 6 weken zijn nog niet beschikbaar.

2. Algemene vragen

Ja. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan van tevoren te reserveren via onze website.

Nee, dat is niet mogelijk. Alle reserveringen dienen via onze website gemaakt te worden.

Het is niet toegestaan te sleeën of andere attributen zoals een step of dergelijke te gebruiken omwille van de veiligheid.

Het is niet toegestaan zonder ervaring de piste te betreden. Iedereen die wenst te skiën of snowboarden dient zelfstandig te kunnen stoppen en bochtjes maken. Het is ook niet toegestaan onder begeleiding van een ervaren skiër/boarder of eigen leraar.

Bij onze prijzen zitten de ski’s, board en schoenen inbegrepen. Het is toegestaan eigen materiaal te gebruiken. Het is niet mogelijk een korting te ontvangen bij het verzorgen van eigen materiaal.

Het is mogelijk ter plaatse een extra pak, helm of handschoenen te huren. De prijzen hiervan kun je zien op: www.montana-snowcenter.nl/prijslijst/

Onze skioveralls zijn lekker warm. Indien je deze huurt raden wij je aan om een t-shirt (korte of lange mouwen) en een korte sportbroek of legging eronder te dragen.

Je kunt de piste alleen betreden met een geldig toegangsbewijs. Het is niet toegestaan een toegangsbewijs aan te schaffen om enkel te kijken bij je kinderen, partner, familie of vrienden omwille van de veiligheid. Je kunt vanuit ons sfeervolle restaurant naar de pistes kijken onder het genot van een hapje en drankje.

Het is mogelijk om je reservering 5 dagen van tevoren te annuleren of te verzetten. Daarna is de reservering definitief.

Met een dagkaart kun je vanaf het betreffende tijdstip welke online beschikbaar is tot sluitingstijd komen skiën of snowboarden.

Honden zijn van harte welkom in het restaurant mits onze gasten hier geen overlast van ervaren en deze zindelijk is. Het is mogelijk een bakje water te verkrijgen.