Privacyverklaring

Privacyverklaring

We doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. We verwerken bewust zo min mogelijk gegevens van je en hebben diverse beveiligingsmaatregelen genomen.

Deze privacyverklaring geldt als je contact met ons opneemt en/of klant bij ons wordt. In deze verklaring kan je per situatie (bij contact en/of als klant) lezen welke gegevens we verzamelen en voor welke doelen. Tevens lees je hoelang we de gegevens bewaren en welke beveiligingsmaatregelen we hebben genomen. Verder lees je wat jouw rechten zijn.

Lees deze privacyverklaring goed door. Dan weet je wat er met je gegevens gebeurt! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@montana-snowcenter.nl.

 

Als je onze website bezoekt 

Montana Snowcenter gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Als je contact met ons opneemt 

Als je contact met ons opneemt via e-mail of de telefoon, dan leggen we jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer vast (afhankelijk van de reden waarvoor je contact met ons opneemt). We gebruiken deze gegevens alleen om goede service te kunnen verlenen en zullen je dus geen nieuwsbrieven sturen. Nieuwsbrieven ontvang je alleen als je je hier expliciet voor hebt ingeschreven.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar vallen onder “bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens”. Wij verzamelen alleen de gegevens van personen jonger dan 16 jaar als we toestemming hebben van ouders of voogd. We hebben deze gegevens enkel nodig bij een reservering. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@montana-snowcenter.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bewaartermijnen 

We zullen jouw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor we jouw gegevens hebben vastgelegd, zoals een reservering.

Beveiliging 

We hebben passende beveiligingsmaatregelen genomen om je gegevens te beschermen. Onze website hebben we bijvoorbeeld versleuteld met een SSL certificaat, zodat gegevens die via de website worden verstuurd niet zomaar onderschept kunnen worden. Ook hebben we met onze leveranciers en partners goede afspraken gemaakt over de beveiliging en geheimhouding.

Jouw rechten 

Als je wilt, kun je altijd inzage krijgen in je persoonlijke gegevens die we van je vastgelegd hebben en je mag ze ook altijd laten aanpassen of verwijderen. Stuur ons een e-mail via info@montana-snowcenter.nl met jouw verzoek. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Autoriteit Persoonsgegevens 

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

COOKIE INFORMATIE

Cookieverklaring Montana Snowcenter

Op Montana Snowcenter gebruiken wij functionele en analytische cookies en vergelijkbare technologieën (alle aangeduid als cookies) om jou een optimale gebruikerservaring te bieden. Je gaat akkoord met dit cookiegebruik door hieronder op “akkoord” te klikken of door

verder gebruik te blijven maken van www.montana-snowcenter.nl.

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Google Analytics

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google wel/niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze privacyverklaring. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Meer informatie over cookies?

Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen