Eten & Drinken

Café-restaurant van Montana Snowcenter

Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren. Dit natuurlijk met uitzicht op de besneeuwde pistes.

In de ‘Montana bar’ kunt u gezellig iets drinken of eten. U kunt à la carte eten of als u met een groep komt kiezen uit een groepsmenu. De après-ski ‘Rocky-Bar’ is zeer geschikt voor uw bijeenkomst of feest maar kan ook afgehuurd worden voor een vergadering, presentatie of receptie.

Download hier de menukaart en download hier de drankenkaart van Montana Snowcenter.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om vooraf te reserveren. Dit kan online via onderstaande knop of telefonisch via 040- 207 18 88. Indien u voor dezelfde dag wilt reserveren of met een groep van meer dan 15 personen wilt eten, dient u telefonisch contact met ons op te nemen.

Reserveer Montana Snowcenter

Voor groepsarrangementen dient u altijd te reserveren.

Afhuren bar/restaurant

Heeft u liever geen andere gasten bij uw etentje, dan kunt u de ruimte afhuren. Dit wordt normaal gesproken bij grotere groepen of een vergaderarrangement gedaan. Het boekingskantoor kan u informeren over de vele mogelijkheden en beschikbaarheid.

Drankafkoop

Van te voren weten waaraan u toe bent qua kosten?
Dan is de drankafkoop wellicht iets voor u. Er zijn diverse mogelijkheden om uw avond gezellig te maken.

Feestzalen

Voor grote of kleine groepen, er is altijd wel plaats voor een goed georganiseerd feest in een passende omgeving.  Samengestelde arrangementen zijn er al voor groepen vanaf 10 personen! Eventueel kunnen deze arrangementen aangevuld worden met extra entertainment, zang en dans, catering en natuurlijk licht en geluid. Ook voor kinderen bieden wij mogelijkheden op het gebied van entertainment.

Thema avond & entertainment

Een feestelijke thema-avond organiseren? Ook dat kan bij Montana Snowcenter. Na het skiën en snowboarden een avondvullend programma met theater, show of entertainment.
Wij regelen het graag voor u!