Gunneman Sports

Waxen en slijpen

Bij Gunneman Snowsports, gevestigd in het Montana Snowcenter, vindt u alle bekende merken op het gebied van ski- en snowboardmateriaal, kleding en accessoires. En ook voor de verhuur van ski’s en snowboards kunt u bij Gunneman Snowsports terecht. U kunt uw huidige skimaterialen tegen gunstige prijzen inruilen.

Wilt u ze nog niet missen, maar zijn ze wel toe aan een opknapbeurt? Met onze high-tech apparatuur is het ook mogelijk de modernste carve-ski’s perfect te onderhouden. Natuurlijk kunnen wij ook uw snowboards perfect behandelen.

Gunneman Snowsports verzorgt het onderhouden en reparatie van uw huidige materiaal in samenwerking met Montana Snowcenter. U kunt uw ski’s of snowboard aanleveren in de shop van Gunneman Snowsports.

Kinder-garantie plan

Bij Gunneman Sports hebben we ons bekende kindergarantie plan. Hierbij is het voordeliger om een ski-set te kopen voor de kinderen dan te huren!
Bij het kindergarantie plan koopt u een ski-set voor kinderen en bent u direct verzekerd van een inruilbedrag bij aankoop van nieuw materiaal bij Gunneman Sports.

 

Hoe werkt het?

Na 1 jaar krijgt u 70% van de aanschafprijs retour op aankoop van nieuw materiaal. Na 2 jaar is dit nog 50% en na 3 jaar nog 30%.

 

5
Voorbeeld Inruilprijs Kosten (per jaar)
Bijv. Kinderski's t.w.v. €140,-na 1 jaar €98,-€ 42,-
na 2 jaar € 70,-€ 35,-
na 3 jaar € 42,-€ 33,-
Bijv. Technica RJ kinderschoenen t.w.v €100,-na 1 jaar € 70,-€ 30,-
na 2 jaar € 50,-€ 25,-
na 3 jaar € 30,-€ 24,-

Tweedhands materiaal?

Ook kunt u spullen kopen die al deel hebben genomen aan ons kindergarantie plan. Hiervoor gelden echter andere voorwaarden:

Na 1 jaar krijgt u 50% van de aanschafprijs retour op aankoop van nieuw materiaal. Na 2 jaar is dit nog 30%.

Vragen? Neem contact op met Gunneman Sports.