Kids-Club

Kids-Club

Kids-club (19 trainingen) voor slechts € 435,- p.p.

In september 2020 start voor het 18e seizoen de Kids-Club. De Kids-Club is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar met enige skivaardigheid. De kinderen dienen in ieder geval parallel/grof parallel te kunnen skiën.

Trainingen

De kinderen krijgen training van 18 september t/m 12 maart m.u.v. vakanties en feestdagen. De trainingen worden ingedeeld in verschillende thema’s: basistechnieken, slalom, carving en freestyle skiën (buckels en slopestyle). Het is overigens niet verplicht dat de kinderen alle bovengenoemde vaardigheden/technieken al onder de knie hebben.

Informatie

De Kids-Club bestaat uit 19 trainingen van 1 uur op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De kosten zijn totaal € 435,- per persoon, dit is inclusief materiaalhuur en helm, exclusief kleding. De eerste training start op vrijdag 18 september 2020. Aanmelden is mogelijk t/m 13 september, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wij raden u aan tijdig te reserveren. De Kids-Club gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Reserveer Montana Snowcenter

Wanneer u één van de trainingen verhinderd bent, ontvangt u een waardebon voor 1 uur vrij skiën of snowboarden. Er worden geen inhaallessen aangeboden.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via info@montana-snowcenter.nl of telefonisch via 040-207 18 88.

Bestelling

Bestelling

There are no items in your cart