Vrij Skien & Boarden

Vrij skiën en snowboarden

Reserveer uw tickets

Reserveer, zeker in het winterseizoen en in het weekend, van tevoren een plaats voor het vrij skiën en snowboarden. U heeft dan de zekerheid dat u niet voor niets komt. Het staat u vrij om zonder reservering langs te komen maar indien u niet teleurgesteld wilt worden raden wij aan om een reservering op voorhand te maken.  Leest u ook onze handige tips om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Contact Montana Snowcenter     Boek-online-Montana-Snowcenter

Prijzen inclusief materiaal, wel zo handig

De prijzen van vrij skiën en snowboarden zijn bij Montana Snowcenter inclusief materiaal. Ski’s of snowboard, schoenen en stokken zijn inbegrepen bij de prijzen.

Kleding, handschoenen en helm

Het is ongeveer -4 graden op de skibaan, het is dus raadzaam om u warm aan te kleden.

Kleding en handschoenen zijn niet in de prijzen inbegrepen omdat de ervaring leert dat veel gasten dit zelf meebrengen. Mocht u nog geen kleding hebben dan is skikleding te huur voor een klein bedrag extra.

Handschoenen zijn verplicht in verband met de kou en het gebruik van de lift. U kunt deze bij huren of uw eigen handschoenen gebruiken.

Een helm is voor de veiligheid verplicht voor kinderen t/m 12 jaar. In de lessen zit de helm voor kinderen in de prijs inbegrepen. Voor vrij skiën en snowboarden kunt u, indien u deze niet zelf heeft, bij huren. Voor gasten vanaf 13 jaar en ouder is de helm aan te raden maar niet verplicht. Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar kunnen een helm huren.

 

Bestelling

Bestelling

There are no items in your cart