Informatie

Algemene indruk Montana Snowcenter

 

Montana Snowcenter is een overdekt skigebied ten zuiden van Valkenswaard. U kunt hier het hele jaar door skiën en snowboarden op échte sneeuw.

Met 7000m² sneeuw biedt Montana Snowcenter plek aan zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. In de skihal bevinden zich een lespiste en een piste voor vrij skiën/snowboarden. Op deze langere piste bevinden zich regelmatig obstakels. Mits de drukte het toelaat, kunnen onder andere buckels, een rails en zelfs een big jump op de piste geplaatst worden. Ook voor kinderen zijn er volop mogelijkheden. Na het skiplezier kunt u gezellig in het restaurant (met uitzicht op de pistes) plaatsnemen voor een drankje en een heerlijke maaltijd. Montana Snowcenter heeft het allemaal, maar er is meer, veel meer…

 Faciliteiten

Binnen Montana Snowcenter vindt u een aantal faciliteiten. Natuurlijk zijn er de pistes met echte sneeuw waarop gedurende het gehele jaar geskied en gesnowboard kan worden.
Daarnaast vindt u er een café-restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren.
Pisteregels & Tips

Reserveer, zeker in het winterseizoen en in het weekend, van tevoren een plaats. U heeft dan de zekerheid dat u niet voor niets komt.
Wist u dat het dragen van een helm verplicht is voor kinderen t/m 12 jaar?
Prijslijst


De prijzen van het vrij skiën en snowboarden zijn inclusief de huur van materiaal, excl. kleding en helm.
Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een helmplicht.Openingstijden

Montana Snowcenter heeft ruime openingstijden, zowel overdag als in de avond.
Wanneer er in het laatste uur niemand op de piste aanwezig is, kan het zijn dat Montana Snowcenter een uur eerder sluit.Café-restaurant


In de ‘Montana bar’ kunt u gezellig iets drinken of eten. U kunt à la carte eten of als u met een groep komt kiezen uit een groepsmenu. De après-ski ‘Rocky-Bar’ is zeer geschikt voor uw bijeenkomst of feest, maar kan ook afgehuurd worden voor een vergadering, presentatie of receptie.


Waxen en slijpen


Bij Gunneman Snowsports, gevestigd in het Montana Snowcenter, vindt u alle bekende merken op het gebied van ski- en snowboardmateriaal, kleding en accessoires. Ook voor de verhuur van ski’s en snowboards kunt u bij Gunneman Snowsports terecht. Daarnaast biedt Gunneman Snowsports de mogelijkheid om ski's of snowboard te waxen en slijpen.

Bestelling

Bestelling

There are no items in your cart