COVID-19 maatregelen

Coronatoegangsbewijs

Vanaf zondag 28 november worden de COVID-19 maatregelen weer aangescherpt. Wij heten u graag in alle gastvrijheid van harte welkom, maar houden ons aan de geldende maatregelen om u een veilig en plezierig bezoek aan Montana Snowcenter te kunnen bezorgen.

Om onze skibaan en horeca te kunnen bezoeken zijn wij verplicht uw coronatoegangsbewijs te controleren. Dit kan door middel van uw persoonlijke QR-code of een papieren bewijs van vaccinatie, herstel of een negatieve test (niet ouder dan 24 uur).

Bij binnenkomst verzoeken wij u zich te melden bij de receptie. Onze medewerkers van de receptie vragen naar uw coronatoegangsbewijs. U ontvangt een stempel waarna u vrij toegang heeft tot alle afdelingen. Het is verplicht een mondkapje te dragen bij binnenkomst. U draagt het mondkapje tijdens het verplaatsen in de publiek ruimte en in het restaurant, tenzij u aan tafel zit. Tijdens het skiën en snowboarden op de pistes hoeft u geen mondkapje te dragen.

Vanaf zondag 28 november is de horeca om 17.00 uur gesloten. Daarnaast is een zitplaats verplicht. Wij verzoeken u vriendelijk aan tafel te bestellen en te betalen. Het is ook mogelijk om te bestellen en te betalen via het QR-code kaartje op uw tafel. Onze medewerkers serveren u de bestelde drankjes en gerechten.

De openingstijden van de skibaan zijn gewijzigd. Dat betekent dat u met ingang van 28 november van harte welkom bent op onze skibaan tijdens de volgende openingstijden:

Maandag                                 Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag               12.00 – 17.00 uur

Zaterdag en zondag               09.00 - 17.00 uur

Alle geplande ski- en snowboardlessen binnen deze openingstijden gaan gewoon door. Indien het noodzakelijk is uw ski- en of snowboardles te wijzigen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In verband met de 1,5 mtr. afstand maatregel zijn wij gebonden aan een maximaal aantal personen in onze receptie en verhuur. Wij verzoeken u uw kind met maximaal één ouder/verzorger te begeleiden in deze ruimte.

Wij begrijpen dat er veel van u wordt gevraagd. Door het naleven van de maatregelen hopen wij u voor ieders gezondheid deze weken een veilig bezoek aan Montana Snowcenter te kunnen bieden. Onze medewerkers doen er alles aan het u, ondanks de maatregelen, naar de zin te maken.

Wij wensen u een sportief en vooral gezond winterseizoen en danken u vriendelijk voor uw begrip!