Algemene indruk Montana Snowcenter

Montana Snowcenter is een overdekt skigebied ten zuiden van Valkenswaard. U kunt hier het hele jaar door skiën en snowboarden op échte sneeuw.

De 7000 m² sneeuw bieden aan de gevorderde skiër en snowboarder uitdagende hellingen en wanneer de drukte dit toelaat, een buckelpiste en een big jump. Voor de beginnende skiërs en snowboarders is er een aparte lespiste. Ook voor kinderen zijn er volop mogelijkheden. En na het skiplezier kunt u gezellig aan de bar of in het restaurant (met uitzicht op de pistes) voor een drankje en een heerlijk diner terecht. Montana Snowcenter heeft het allemaal, maar er is meer, veel meer….

Faciliteiten

Binnen Montana Snowcenter vindt u een aantal faciliteiten. Natuurlijk zijn er de pistes met echte sneeuw waarop gedurende het gehele jaar geskied en gesnowboard kan worden. Daarnaast vindt u er een café-restaurant waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Dit natuurlijk met uitzicht op de besneeuwde pistes.

Op de begane grond bevindt zich de receptie en skiverhuur. U kunt daar terecht voor uw skipas en natuurlijk alle informatie die u wenst. In de skiverhuur kunt u ski- en snowboardmateriaal huren. Dit materiaal wordt regelmatig vervangen, dus u heeft altijd perfect materiaal.
Ook een wintersport shop ontbreekt niet. In de winkel van Gunneman Snowsports vindt u een uitgebreide collectie.

Faciliteiten familie uitje
Montana Pisteregels

Pisteregels & Tips

Reserveer, zeker in het winterseizoen en in het weekend, van tevoren een plaats. U heeft dan de zekerheid dat u niet voor niets komt.
Wist u dat het dragen van een helm verplicht is voor kinderen t/m 12 jaar.

Prijslijst

De prijzen van het vrij skiën en snowboarden zijn inclusief de huur van materiaal, excl. kleding en helm.
Voor kinderen t/m 12 jaar geldt er een helmplicht.

Prijslijst Montana snowcenter
Openingstijden Montana Snowcenter

Openingstijden

Montana Snowcenter heeft ruime openingstijden, zowel overdag als in de avond.
Wanneer er in het laatste uur niemand op de piste aanwezig is, kan het zijn dat Montana Snowcenter een uur eerder sluit.

Café-restaurant

In de ‘Montana bar’ kunt u gezellig iets drinken of eten. U kunt à la carte eten of als u met een groep komt kiezen uit een groepsmenu. De après-ski ‘Rocky-Bar’ is zeer geschikt voor uw bijeenkomst of feest maar kan ook afgehuurd worden voor een vergadering, presentatie of receptie.

Montana Restaurant Bar Eindhoven Valkenswaard
Montana Onderhoud ski's en snowboard

Waxen en slijpen

Bij Gunneman Snowsports, gevestigd in het Montana Snowcenter, vindt u alle bekende merken op het gebied van ski- en snowboardmateriaal, kleding en accessoires. En ook voor de verhuur van ski’s en snowboards kunt u bij Gunneman Snowsports terecht.