Aanvraagformulieren

Kids-Club

Kids-club (19 trainingen) voor slechts € 418,- p.p.

In september 2018 start voor het 16e seizoen de Kids-Club voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar met enige skivaardigheid. De kinderen dienen in ieder geval parallel/grof parallel te kunnen skiën. Onder begeleiding van gediplomeerde leraren krijgen ze training gedurende het winterseizoen.

Trainingen

De kinderen krijgen training van 7 september t/m 22 februari m.u.v. vakanties en feestdagen. Tijdens de eerste training skiën de kinderen voor en worden zij op basis van niveau ingedeeld door de instructeurs van de Kids-Club. De trainingen worden ingedeeld in verschillende thema’s: basistechnieken, slalom, carving en freestyle skiën (buckels en slopestyle). Het is overigens niet verplicht dat de kinderen alle bovengenoemde vaardigheden/technieken al onder de knie hebben.

Om het leerproces van de kinderen te ondersteunen, wordt er gebruik gemaakt van video-analyse.

Informatie

De Kids-Club bestaat uit 19 trainingen van 1 uur op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. De kosten zijn totaal € 418,- per persoon, dit is inclusief materiaalhuur en helm, exclusief kleding. De eerste training start op vrijdag 7 september 2018. Aanmelden is mogelijk t/m 5 september, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus wij raden u aan tijdig te reserveren. De Kids-Club gaat door bij voldoende aanmeldingen.