Laat je niet Flessen

11.11.2010
|
Comments off
|
montana snowcenter

montana snowcenterOp 11 november heeft in de ochtend Wethouder Anja Tils de eerste muurschildjes van het project Laat je niet Flessen opgehangen bij een aantal ondernemers Westerhoven waaronder bij Montana Snowcenter. Deze campagne is om het Verantwoord alcohol Schenken te promoten, een initiatief waar Montana Snowcenter ook achter staat.

In de horeca komen bezoekers voor een gezellige ontmoeting die vaak samen gaat met een hapje en drankje. Koninklijke Horeca Nederland ondersteunt de campagne “Geen 16?, Geen druppel!” en biedt horecaondernemers een online training aan. Als pilot is in Brabant samengewerkt met het SRE-project “Laat je niet flessen”, met als resultaat dat bij Montana Snowcenter als een van de eerste muurschildjes is opgehangen.montana snowcenter

 

Comments are closed.

Bestelling

Bestelling

There are no items in your cart